ΜΕΝΟΥ
previous επιστροφή
Δημοσιεύθηκε η 1Η προκήρυξη του Ταμείου Ανάκαμψης ΕΛΛΑΔΑ 2.0 που αφορά το πρόγραμμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ»

Δημοσιεύθηκε η 1η  προκήρυξη του Ταμείου Ανάκαμψης ΕΛΛΑΔΑ 2.0 που αφορά το πρόγραμμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ» προϋπολογισμού 180 εκατ. ευρώ, για την ενίσχυση επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται  στην μεταποίηση αγροτικών προιόντων, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, την ενσωμάτωση διαδικασιών καινοτομίας και χρήσης νέων τεχνολογιών αλλά και διαδικασιών φιλικών προς το περιβάλλον.

Ο προυπολογισμός των επενδυτικών σχεδίων θα κυμαίνεται από 500.000€ έως 12.500.000€ και το ποσοστό επιχορήγησης κυμαίνεται από 40% έως 55% ανάλογα με την περιοχή που δραστηριοποιείται η επιχείρηση και την ιδιότητα της ως ΜΜΕ (μικρή, μεσαία, μεγάλη).

Η αξιολόγηση θα είναι άμεση και θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας (first in – first out) και μέχρι εξαντλήσεως του προυπολογισμού.

Η δράση χρηματοδοτείται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης ΕΛΛΑΔΑ 2.0  και αφορά επιχειρήσεις μικρές, μεσαίες και μεγάλες, που έχουν επιλέξιμο κύριο ΚΑΔ στον κάποιο τομέα της μεταποίησης αγροτικού προιόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν την εταιρία μας στο τηλ. 2510836435 ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο info@othoneos.gr

παλαιότερο άρθρο νεότερο άρθρο