ΜΕΝΟΥ
previous επιστροφή
Πρόγραμμα για την «ΕΣΤΙΑΣΗ» απόκτησης θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στις επόμενες ημέρες θα προκηρύξει νέο πρόγραμμα συνολικού προυπολογισμού 60 εκατ. Ευρώ και θα αφορά τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης. Το πρόγραμμα θα καλύπτει μέρος του κόστους για την απόκτηση θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου οποιουδήποτε τύπου (υγραερίου, ηλεκτρική, φυσικού αερίου, πάνελ υπερύθρων, αλογόνου ή άλλο), αυτόνομη/μεμονωμένη ή μέρος κινητού εξοπλισμού που φέρει ενσωματωμένο θερμαντικό σώμα εξωτερικού χώρου.

Συγκεκριμένα θα επιχορηγεί την προμήθεια ενός θερμαντικού σώματος ανά 10 τ.μ. σε νόμιμα αδειοδοτημένο εξωτερικό χώρο ή παραχωρημένο και μέχρι 100 ευρώ για κάθε θερμαντικό σώμα. Τυχόν προμήθεια θερμαντικών σωμάτων που πραγματοποιήθηκε από την 1η Φεβρουαρίου του 2020 και μετά, θα καλύπτεται από το πρόγραμμα υπο την προυπόθεση ότι η επιχείρηση διέθετε τότε ένα επιλέξιμο ΚΔ και εξακολουθεί. Η δράση  αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και θα διαρκέσει 2 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να νκαλέσουν την εταιρία μας στο τηλ. 2510836435 ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο info@othoneos.gr

παλαιότερο άρθρο νεότερο άρθρο